Alicante

Luxury Villa Finestrat Benidorm

137 M2

4 RUM

6 750 000

Spanien

Luxury Villa Finestrat Benidorm

Dessa lyxiga villorna med möjligheter till att utöka storlek, antal rum och utseende är placerade bara 8 km från Benidorm och bara 4 km till stranden. Med fri utsikt över havet och staden befinner du dig i ett lugnt område med närhet till allt.

Husen är under uppbyggnad och kan skräddarsys efter era behov och önskemål. Placeringen av husen är ypperlig intill golfbanor, restauranger och bara 4 km ner till stranden i Benidorm.

Standardutföranden i villorna är med väldigt hög standard och det är svårt att hitta fastigheter i denna prisklass med dessa preferenser. Husen produceras i två plan, några med källare och större yta än standardhusen. Boyta från 140 kvm till mer än 200 kvm med ytterligare stor källarvåning. De större öppna lösningarna i köken och vardagsrummen ger underbara ljusinsläpp från de större fönsterpartierna. Större sovrum på nedre plan med badrum och toalett. Från köket och vardagsrummet går ni direkt ut till den egna poolen och terassen med ytterligare gräsmatta runt hörnet av huset.

Andra plan består av två sovrum med möjlighet att välja två badrum och terass. Flexibiliteten i byggnationen är enorm och en solterass med underbar utsikt över havet är att rekommendera att lägga till.

FAKTA

Typ: Villa

Utgångspris: 6 750 000

Boarea: 137m 2

Antal rum: 4 RUM

Antal sovrum: 3

INTERIÖR
Antal rum: 4
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 2
Boarea: 137 kvm
Biarea: 130 M2
BYGGNAD
Byggår: 2020
Fasad: Puts
Parkering: Egen parkering
OMGIVNING
8 km från Benidorm och bara 4 km till stranden. Med fri utsikt över havet och staden befinner du dig i ett lugnt område med närhet till allt.
Avstånd till havet: 4000 m
Avstånd till shopping: 4000 m
DOKUMENT
Visa fullständig beskrivning

VISNING

Kontakta mäklaren för visning

CEO | OWNER | GRADUATE REAL ESTATE AGENT

Eric Bremberg

INTRESSEANMÄLAN:

Vi erbjuder diskreta och öppna försäljningar i området Täby och Danderyd med omnejd.